La Biblioteca La Ginesta crea dos fons temàtics nous: feminisme i LGBTI

Dimecres, 31 de març de 2021 a les 10:00

Els nous àmbits se sumen als tres que ja existeixen (sobre famílies, cuina i cos i ment) i s'aniran nodrint paulatinament amb les adquisicions que realitza l'equipament cultural de Begues. A més, al web de La Ginesta es poden trobar altres novetats com una secció de recomanacions o un formulari per a fer propostes d'adquisicions de documents.

La Biblioteca La Ginesta continua ampliant els seus fons especials. L'equipament cultural de Begues ha creat recentment dos àmbits temàtics més: un sobre feminisme i un altre sobre LGTBI, els quals se sumen als que ja existeixen sobre famílies, cuina i cos i ment.

D'aquesta manera, les persones de Begues interessades en qualsevol d'aquests àmbits saben que a La Ginesta hi poden trobar material bibliogràfic, el qual s'anirà incrementant en funció de les adquisicions que realitza l'equipament cultural.

A banda de la creació d'aquests dos nous fons especials, La Ginesta presenta altres novetats, especialment al seu web. En aquest espai virtual, per exemple, hi ha una nova secció on les bibliotecàries ofereixen recomanacions literàries o d'altres productes culturals.

Recomanacions i proposta d'adquisicions

En aquest espai, titulat La Ginesta recomana, també es poden trobar els programes emesos a Ràdio Begues on les tres bibliotecàries (l'Imma Grau, la Lali Garcia i l'Anna López) ofereixen mensualment recomanacions de llibres, revistes o pel·lícules, entre altres.

Una altra de les novetats que es pot trobar al web de La Ginesta és l'opció de proposar adquisicions per part de la biblioteca. Mitjançant un formulari de la Xarxa de Biblioteques Municipals, les persones usuàries de l'equipament poden indicar a La Ginesta quin material podria comprar.

Finalment, cal recordar que La Ginesta ha posat en marxa una campanya per tal d'augmentar el nombre de persones que tinguin el carnet de la Biblioteca. Entre totes les persones que l'hagin demanat entre el 22 de març i el 22 d'abril es realitzarà un sorteig d'entrades a l'exposició de maquetes i el circuit aventura de Catalunya en Miniatura.

Darrera actualització: 31.03.2021 | 10:24