Inscripcions al Taller de Drons de la Mobile Week

Dimecres, 12 de febrer de 2020 a les 13:00

L'activitat tindrà lloc dimecres, 19 de febrer, a partir de les 17.00h al Teatre El Goula. Tot i que l'activitat té parts obertes a tot el públic sense necessitat de reserva, hi ha una part del taller per a la qual cal inscripció prèvia. Consulta aquí tots els detalls.

En el marc de la Mobile Week que se celebrarà a Begues del 19 al 21 de febrer, una de les activitats programades que possiblement més crida l'atenció és el Taller de Drons previst per dimecres, 19 de febrer, de 17.00 a 20.00h al Teatre El Goula.

L'activitat constarà de 3 blocs: una xerrada inicial sobre la tecnologia i funcionament dels drons, un taller pràctic de construcció de petits drons i un bloc final d'enlairament i pilotatge. 

El primer i el tercer bloc seran de lliure participació de totes es persones que vulguin assistir-hi. Ara bé, per al segon bloc cal inscripció prèvia, reservada a 20 places que s'assignaran per ordre de sol·licitud. 

Per formalitzar les inscripcions a aquest segon bloc, cal fer-ho per telèfon o de forma presencial a la recepció del Centre Cívic El Roure, a partie d'aquesta mateixa tarda, en horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 10.00 a 12.00 i de 17.00 a 19.30h. S'assignarà una única plaça per a família sol·licitant. I és que el taller està adreçat a famílies amb infants a partir de 7 anys.

Les persones interesades en aquest bloc del taller que s'hagin quedat sense plaça per a construir el dron, podran assistir igualment al taller com a oients.

Darrera actualització: 11.02.2020 | 17:57