La 2a Jornada d’Entitats es realitzarà el 6 d’abril al Club de Begues

Divendres, 15 de març de 2019 a les 09:00

Les entitats i associacions que hi vulguin participar han de comunicar les inscripcions abans del 22 de març.

El 6 d'abril se celebrarà la segona Jornada d'Entitats. Serà al Club de Begues des de les nou del matí i fins a les cinc de la tarda. La Jornada d'Entitats és un punt de trobada de les entitats i associacions del municipi per potenciar el treball en xarxa i la col·laboració.

En aquesta Jornada hi haurà dinàmiques de cohesió de grup i diversos grups de treball que desenvoluparan temes diversos com les economies, assegurances i comptes bancaris de les entitats; les subvencions; el certificat de qualitat de les entitats; o el full de compromís i el Manual d'Acollida de les Entitats.

També hi haurà una presentació d'experiències de treball en xarxa per part de les mateixes entitats participants. Les entitats que vulguin participar en aquesta segona Jornada ho han de comunicar abans del 22 de març indicant les persones que hi aniran (amb un màxim de tres membres per entitat). Per fer-ho cal contactar amb el Servei de Suport a les Entitats, a les instal·lacions del Centre Cívic El Roure o per correu electrònic a begues.entitats@begues.cat.

La primera Jornada d'Entitats va tenir lloc al març de l'any passat a Can Rigol, en la qual van participar una seixantena de persones d'una trentena d'entitats i associacions. D'aquesta jornada de treball va sorgir la Taula d'Entitats, un òrgan de col·laboració entre l'Ajuntament i les entitats que ja es reuneix periòdicament per desenvolupar accions en favor de la cohesió del teixit associatiu local.

Darrera actualització: 14.03.2019 | 18:50