La cultura popular de Begues i Castelldefels se cita diumenge a l'Aplec de Bruguers

Divendres, 18 de maig de 2018 a les 09:00

Diumenge, 20 de maig, tindrà lloc una nova celebració de germanor entre Begues i Castelldefels a l'ermita de Bruguers amb missa i diverses actuacions de les entitats de la cultura populars d'ambdós municipis.

Un any més, tot coincidint amb la celebració de la segona pasqua, els ajuntaments de Begues i Castelldefels celebraran diumenge, 20 de maig, l'Aplec de Bruguers, una trobada de grups i associacions d'ambdós municipis amb un marcat caire de cultura popular catalana.

Els actes començaran a les deu del matí amb una missa a l'ermita de Bruguers. L'ofici religiós comptarà amb la participació amb la Coral Margalló, de Castelldefels. Abans d'acabar la celebració, aquesta formació oferirà un concert juntament amb la Coral Montau i la Coral Germanor, també de Castelldefels.

Tot seguit, els actes es traslladaran a l'esplanada exterior de l'ermita, on hi haurà danses, balls tradicionals i actuacions castelleres. Hi participaran la Colla de Gegants, Capgrossos i Grallers de Begues i la colla castellera els Encantats de Begues. També es podran veure balls de gitanes, cintes i panderetes, balls de bastons i grallers de Castelldefels i Torrelles.

A dos quarts de tres de la tarda s'organitzarà en aquesta mateixa esplanada un dinar de germanor consistent en una botifarrada amb mongetes. En acabar l'àpat tindrà lloc una ballada de sardanes amenitzada per la Cobla Baix Llobregat i coordinada pel Grup Sardanista de Begues.

Darrera actualització: 17.05.2018 | 21:12

Imatges

Aplec Bruguers 2018 cartell