Diumenge, nova trobada de la cultura popular a l'Aplec de Bruguers

Dijous, 6 de juny de 2019 a les 09:00

A banda de les actuacions de les formacions culturals de Begues i Castelldefels, a l'ermita de Bruguers se celebrarà una missa amb la participació de corals dels dos municipis, i l'esdeveniment es clourà amb una botifarrada i sardanes.

Les entitats de cultura popular de Begues i Castelldefels es tornen a citar diumenge, 9 de juny, a l'ermita de Bruguers en l'Aplec que tradicionalment se celebra tot coincidint amb la commemoració de la segona pasqua i que coorganitzen els ajuntaments dels dos municipis.

Com és habitual, l'esdeveniment començarà a les 10 h amb una missa acompanyada per la Coral Margalló de Castelldefels. A les 10.45 h la Coral Montau oferirà un concert dins l'ermita juntament amb les corals de Castelldefels Marinada, Ventijol i Germanor.

A les 12 h hi haurà les actuacions de grups de cultura popular com els geganters, el ball de panderetes, el de cintes, el de gitanes, els bastoners, els grallers i els castellers tant de Begues com de Castelldefels.

Cap a les 14.30 h s'organitzarà una botifarrada amb mongetes a l'esplanada davant l'ermita, àpat que finalitzarà a les 16 h amb una ballada de sardanes amenitzada per la Cobla Baix Llobregat.

Darrera actualització: 05.06.2019 | 11:17

Imatges

Aplec Bruguers 2019