La piscina municipal descoberta tanca el 6 de setembre

Divendres, 28 d'agost de 2020 a les 09:00

L'equipament esportiu continua aplicant les mesures de prevenció de la covid-19 i, per tant, l'ús de les instal·lacions s'ha de realitzar demanant hora a través de l'aplicació 'Mi Club Online'. Tot i això, l'entitat ha presentat una promoció per al setembre per a nous abonats.

La població de Begues podrà gaudir de la piscina municipal descoberta fins al 6 de setembre, quan es tancarà la instal·lació. A més, des d'aquesta setmana ja es pot accedir a la piscina coberta, tancada durant la major part de l'agost per l'aturada tècnica habitual que es fa cada estiu.

Això sí, a l'equipament esportiu continuen aplicant-se les mesures de prevenció de la covid-19. En aquest sentit, cal portar ben posada la mascareta en el mateix instant d'entrar a les instal·lacions i fins al moment d'iniciar la pràctica esportiva, a més de mantenir tant com es pugui una distància de seguretat entre les altres persones usuàries.

L'aforament està limitat al 30% tant per a les piscines (150 persones), com per al gimnàs o les pistes de pàdel, tenis i frontó i les activitats dirigides, per la qual cosa cal demanar hora a través de l'aplicació per a dispositius mòbils o web 'Mi Club Online'. L'ús de vestidors i dutxes també està limitat.

Promoció de setembre

Malgrat les incomoditats provocades per evitar el contagi del coronavirus, la Piscina Municipal de Begues continua treballant de cara a la temporada de tardor. Així, ja s'han establert els cursets de natació per a l'octubre i s'ha llançat una promoció de cara al setembre per a aquelles persones que encara no siguin associades, amb matrícula gratuïta i abonament al 50%.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb la Piscina Municipal al correu electrònic info@pmbegues.cat o al telèfon 936 390 299.

Darrera actualització: 26.08.2020 | 14:41