Oberta la preinscripció per als cursets de natació de l'octubre a la Piscina Municipal

Dijous, 23 de juliol de 2020 a les 09:00

El termini finalitza diumenge, 26 de juliol, per als cursetistes de la passada temporada, mentre que els nous poden fer la preinscripció a partir de dilluns, 27 de juliol.

La Piscina Municipal de Begues ja està treballant en la temporada d'aquesta tardor, tot i els moments d'incertesa a què obliga la incidència de la covid-19 en totes aquelles activitats amb moltes persones participants, com és el cas d'establiments esportius com en aquest cas.

Així, a l'equipament ja s'han obert les preinscripcions per als cursets de natació que han de començar a l'octubre si el coronavirus ho permet. El termini finalitza diumenge, 26 de juliol, per als cursetistes de la passada temporada, mentre que els nous poden fer la preinscripció a partir de dilluns, 27 de juliol.

L'equipament treballa en l'escenari que aquests cursets es puguin desenvolupar i, per aquest motiu, n'obre les inscripcions. Per a més informació sobre aquests cursets, cal trucar al telèfon 936 390 299 o bé enviar un correu electrònic a info@pmbegues.cat. Cal apuntar que, per les causes referides abans sobre la covid-19, és necessari reduir al màxim la presència física a la Piscina Municipal si les gestions es poden realitzar a distància.

En aquest sentit, cal recordar també que l'ús dels espais de la instal·lació esportiva està subjecta a la seva reserva prèvia a través de l'aplicació per a dispositius mòbils Mi Club Online, a més de l'obligació d'observar una sèrie de mesures preventives per tal de mantenir la propagació del virus a ratlla (vegeu contingut relacionat).

Finalment, cal assenyalar que demà divendres, 24 de juliol, la Piscina Municipal obrirà de les 10.30 a les 20 h per ser festiu local.

Darrera actualització: 22.07.2020 | 20:37

Imatges

Curset de natació