La piscina municipal encara la tardor amb novetats

Dilluns, 9 de setembre de 2019 a les 10:00

L'equipament ofereix un 50% de descompte als nous abonats mensuals al setembre i matrícula gratuïta, i es planteja incorporar algunes novetats en les activitats dirigides.

S'acaba l'estiu, torna la rutina i, amb ella, els bons propòsits de tardor. I un d'ells és mantenir-se en forma, practicar esport, anar al gimnàs. Per això, la piscina municipal de Begues ho posa fàcil: aquest mes de setembre la matrícula és gratuïta i ofereix un 50% de descompte en l'abonament mensual.

L'equipament ha posat a punt algunes de les seves instal·lacions de cara a la tardor que s'acosta. En concret s'han realitzat millores a la sauna seca, com la renovació de la fusta. I també ha donat a conèixer els nous horaris dels cursos de natació i de les activitats dirigides per al setembre.

En aquest sentit, des de la piscina municipal s'està estudiant implantar algunes novetats en les activitats dirigides. Una d'elles podria ser la incorporació de sessions amb monitoratge virtual, és a dir, sense cap persona que les dirigeixi. Es tractaria, per exemple, del ciclisme indoor i d'altres com el body pump. Una opció que es troba actualment en fase d'estudi.

Darrera actualització: 05.09.2019 | 19:30

Imatges

Activitats dirigides setembre 2019 Oferta setmebre 2019