La Piscina Municipal de Begues tancarà l'any amb un nou augment de persones abonades

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 09:00

Des que l'Ajuntament de Begues va recuperar la gestió directa de l'equipament, el febrer de 2017, la instal·lació ha experimentat un augment constant del nombre de persones abonades. A 30 de setembre d'enguany, ja eren 889 les beguetanes i beguetans abonats a la instal·lació, que manté un pla anual de manteniment, renovació d'equipament i inversions.

La Piscina Municipal de Begues ha experimentat un augment del 34,08% de les seves persones abonades en poc més de 2 anys i mig. És el temps que fa d'ençà que l'Ajuntament de Begues va recuperar la gestió directa de l'equipament. Durant aquest temps, no només s'ha produït un augment progressiu i continuat del nombre de persones abonades, sinó que a més se n'ha reduït la rotació. És a dir, que cada vegada menys persones es donen de baixa de la instal·lació, aconseguint que aquells que arriben a la Piscina ho facin, cada vegada més, per a quedar-s'hi. Si l'any 2017 el percentatge de rotació d'usuàries era del 6,18%, aquest 2019 ja ha baixat fins el 5,07%.

La principal raó d'aquestes xifres la trobem en les millores que durant tot aquest temps s'han anat realitzant a l'equipament. Només en els primers 10 mesos de gestió directa, l'Ajuntament ja va destinar més de 155.000 euros a millorar instal·lacions i a la renovació de maquinària. A inicis de 2018, entraven en vigor els nous preus públics de l'equipament, que oferien una reducció mitjana general del 60% en matrícula i campanyes, i rebaixes d'entre el 7 i el 50% en els diferents tipus d'abonaments. Al llarg d'aquell any es va ampliar també el capítol d'inversions en instal·lacions, millorant la maquinària destinada a la pràctica esportiva i estrenant una nova pista de pàdel.

Aquest 2019 també s'han realitzant millores en instal·lacions, com la nova il·luminació LED de la piscina coberta o la renovació de materials de la sauna seca i de la piscina, així com en l'adquisició de més materials al servei de la pràctica esportiva: nous discos al pes lliure, un nou rem o més material per a les activitats dirigides, sala de fitness i activitats aquàtiques.

L'Ajuntament de Begues manté l'aposta per la Piscina Municipal per al nou any, tot garantint la resposta al creixent nivell d'exigència que demanden, cada vegada més, les persones usuàries de la instal·lació. És per això que ja es treballa en un nou paquet de millores, que inclourà noves màquines per a la sala de fitness, la incorporació de classes virtuals, la reposició de tapissos i la substitució de l'actual sistema de cloració de la piscina coberta, per un nou sistema de cloració salina, entre d'altres. Tot plegat sense oblidar la incidència en el manteniment del dia a dia, així com noves promocions per atraure abonats de diferents perfils.

Darrera actualització: 25.11.2019 | 20:39