La Piscina Municipal renova part de la maquinària de la sala de fitness

Dimarts, 8 d'agost de 2017 a les 09:00

S'han adquirit dues bicicletes reclinades, dues verticals, tres màquines de moviment el·líptic, una cinta de córrer i un banc Scott. Al maig ja es van comprar 21 noves bicicletes estàtiques.

La Piscina Municipal continua amb la millora de les seves instal·lacions. I ara és el torn de la sala de fitness, on s’ha renovat la maquinària cardiovascular per una altra d’última generació. Es tracta, concretament, de dues bicicletes reclinades, dues verticals, tres màquines de moviment el·líptic i una cinta de córrer.

Tots aquests aparells disposen d'un monitor per controlar la freqüència cardíaca dels usuaris. També tenen la possibilitat de programar automàticament l’entrenament segons la capacitat aeròbica (tot indicant el nivell òptim de dificultat de l’entrenament).

Les noves màquines també es poden programar automàticament segons l’objectiu, el temps, la distància o la freqüència cardíaca de l’usuari, segons el nivell físic de l’esportista, o segons les calories a consumir i el temps disponible o el nivell de dificultat.

A més també, la piscina municipal ha adquirit un banc Scott, aparell molt reclamat entre els usuaris de la sala de fitness amb el qual podran realitzar treball específic de bíceps.

Des de l’1 de març, data a partir de la qual l’Ajuntament de Begues va recuperar la gestió de la piscina municipal, l’equipament esportiu ha anat realitzant millores en equipament. En aquest sentit, a principis de maig es van adquirir 21 noves bicicletes estàtiques.

Darrera actualització: 04.08.2017 | 12:21