Recta final de la campanya comercial 'Comprant a Begues, tothom hi guanya!'

Dimecres, 22 de juliol de 2020 a les 09:00

Les targetes de fidelització completades es poden dipositar a les urnes situades a l'OAC i a la Biblioteca La Ginesta. Entre totes les targetes se sortejaran diversos premis. Les 200 primeres, a més, rebran de regal un domàs de la Festa Major.

Fins demà dijous, 23 de juliol, hi ha temps per dipositar a les urnes les targetes degudament omplertes de la campanya comercial Comprant a Begues, tothom hi guanya!. Les urnes estan situades a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i a la Biblioteca La Ginesta.

Com es recordarà, la campanya comercial pretén impulsar el comerç local després de l'aturada provocada per la pandèmia de la covid-19. A través d'una targeta de fidelització, es persegueix fomentar, no només les compres en establiments locals, sinó també la diversitat d'aquestes compres en comerços de diferents sectors. 

Aquestes targetes, un cop omplertes, s'han de dipositar en les urnes per a entrar en un sorteig de diversos premis, entre els quals destaquen 10 vals de compra per valor de 100 euros cada un, experiències locals ofertes per empreses i entitats de Begues, així com lots de regals molt útils per aqust estiu. A més, les 200 primeres targetes rebran també un domàs de la Festa Major de Begues (foto superior).

L'OAC està oberta de dilluns a divendres de 9 a 14 h, mentre que a la Biblioteca s'hi pot anar encara avui dimecres de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h, i demà dijous en horari de tarda. En tots dos equipaments cal portar mascareta i mantenir la distància de seguretat.

Darrera actualització: 21.07.2020 | 21:11