Campanya per incentivar les compres en el comerç de Begues

Dijous, 9 de juliol de 2020 a les 09:00

La clientela rebrà unes targetes de fidelització amb quatre colors que haurà d'omplir comprant en quatre botigues diferents i dipositar en una urna. Durant la Festa Major diferent es realitzarà el sorteig de diversos premis entre totes les targetes completes introduïdes a l'urna.

Sota el lema Comprant a Begues, tothom hi guanya, l'Ajuntament de Begues i el comerç local posen en marxa una campanya de promoció de la compra de proximitat que s'allargarà fins al 23 de juliol, just quan començarà la Festa Major diferent.

L'objectiu de la campanya és el d'incentivar les compres a botigues i empreses del municipi i de diferents sectors, tot apel·lant al sentiment de proximitat com a valor i com a mesura per fer front als efectes de la covid-19, a més de potenciar el treball en xarxa del sector comercial i la seva participació en la Festa Major.

Així, els 43 comerços participants en la campanya s'agrupen en quatre grups sectorials identificats per colors:

  • Verd, alimentació: carnisseries, fleques, supermercats, etc.
  • Vermell, restauració: bars, restaurants, cafeteries, etc.
  • Blau, productes: roba, parament, articles de tot tipus, etc.
  • Groc, serveis: perruqueries, veterinàries, serveis immobiliaris, etc.

Podeu consultar la relació d'establiments participants en aquest enllaç.

Els establiments oferiran a la clientela unes targetes de fidelització amb quatre caselles (una per cada color) per tal que les completi comprant en botigues de cada un dels grups. La clientela podrà omplir tantes targetes com vulgui i les haurà de dipositar en una de les urnes de la campanya, que es col·locaran a l'OAC i a la Biblioteca La Ginesta entre el 20 i el 23 de juliol.

Les primeres 200 persones que lliurin una targeta completa, obtindran de regal un domàs de la Festa Major per penjar al balcó. A més, durant la Festa Major es realitzarà un sorteig entre totes les targetes dipositades a l'urna on es podrà aconseguir deu vals de 100 euros cadascun per gastar en botigues de Begues, regals promocionals i diferents experiències locals amb accions de lleure, oci o natura ofertes per empreses i entitats de Begues.

Darrera actualització: 09.07.2020 | 09:14