S'obren els espais exteriors de la Piscina Municipal, però amb un 30% de l'aforament

Dilluns, 8 de juny de 2020 a les 10:00

Per accedir a la piscina descoberta, les pistes de pàdel, tenis o frontó i participar a les activitats dirigides, cal reservar plaça a través de l'aplicació per a dispositius mòbils Mi Club Online.

A partir d'avui dilluns, 8 de juny, ja es poden tornar a usar les instal·lacions de la Piscina Municipal. Això sí, amb restriccions. De fet, només es podran fer servir els espais exteriors com la piscina descoberta i les pistes de tenis, pàdel i frontó, però per tots ells cal demanar hora a través de l'aplicació per a dispositius mòbils Mi Club Online.

Abans d'accedir a qualsevol espai de l'equipament, que estarà obert de dilluns a divendres de 9 a 21.30 h i els caps de setmana de 9 a 20 h, s'haurà de validar la reserva. A més, caldrà observar una sèrie de mesures de seguretat sanitària, com una distància de dos metres entre persones o portar mascareta fins a començar la pràctica esportiva, entre altres.

A més, els aforaments també estan limitats. El de la piscina exterior és d'un màxim de 150 persones, de dues per a les pistes de tenis, pàdel i frontó, i d'un màxim de 10 per a les activitats dirigides que també es realitzaran a l'exterior. En els vestidors, l'aforament també està limitat a un màxim de tres persones i no es podran fer servir les dutxes.

Com fer les reserves

Les reserves es poden fer de dues maneres: o bé a través del perfil de la Piscina Municipal a la plana web de Mi Club Online o descarregant-ne l'aplicació als dispositius mòbils, tant per a sistemes Android com iOS. Un cop descarregada, s'haurà d'escanejar el codi QR adjunt més avall o bé inserir-hi el codi alfanumèric situat sota el codi.A més de reservar plaça per a la piscina o les activitats dirigides o les pistes de tenis, frontó i pàdel, amb l'aplicació també es poden consultar els quadrants de les activitats dirigides, enviar suggeriments i, en cas de ser abonat a l'equipament, consultar les quotes.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb la Piscina Municipal al correu electrònic info@pmbegues.cat o al telèfon 936 390 299.

Darrera actualització: 08.06.2020 | 09:32