Regidoria de Seguretat Ciutadana

La regidoria de Seguretat Ciutadana té assignades diverses atribucions encaminades a vetllar per la seguretat ciutadana. Aquesta regidoria  gestiona i coordina l’actuació de  la Policia Local, que centra la seva activitat en diversos àmbits: policia de circulació, policia jurídica i de seguretat ciutadana, la policia administrativa i la policia assistencial.

Aquests serveis es coordinen amb les tasques que realitzen altres cossos de seguretat,com els Mossos  d’Esquadra. Amb aquesta finalitat es va crear la Junta Local de Seguretat, que es reuneix periòdicament i que tracta diferents temes relacionats amb la seguretat ciutadana. Formen part de la Junta Local de Seguretat l’Alcaldessa, el regidor de Seguretat Ciutadana i representants de tots els cossos de seguretat i prevenció que actuen a Begues.
Depèn d'aquesta Regidoria, a més de la Policia Local, la coordinació amb el Parc de Bombers Voluntaris i l'ADF Puig Vicenç i el Jutjat de Pau.

Així també, es l’àrea encarregada de la convivència i de fer complir les ordenances municipals i les bans, coordinar i dirigir els Agents Cívics (no operatius).

Responsable tècnic Policia Local : Francisco Navarro Martínez

Camí Ral ,35 - 08859 Begues - Barcelona
Telèfon: 9363 905 358
Telèfon: 936 391 090
Correu electrònic: begues@begues.cat
Correu electrònic: policialocal@begues.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 15.06.2019 | 18:57