Regidoria de Seguretat Ciutadana

La regidoria de Seguretat Ciutadana té assignades diverses atribucions encaminades a vetllar per la seguretat al municipi. Aquesta regidoria gestiona i coordina l’actuació de la Policia Local, que centra la seva activitat en diversos àmbits: policia de circulació, policia jurídica i de seguretat ciutadana, la policia administrativa i la policia assistencial.

Aquests serveis es coordinen amb les tasques que realitzen altres cossos de seguretat, com els Mossos d’Esquadra. Amb aquesta finalitat es va crear la Junta Local de Seguretat, que es reuneix periòdicament i que tracta diferents temes relacionats amb la seguretat ciutadana. Formen part de la Junta Local de Seguretat l’alcaldessa, tècnics i representants de tots els cossos de seguretat i prevenció que actuen a Begues.

Depèn d'aquesta Regidoria, a més de la Policia Local, la coordinació amb el Parc de Bombers Voluntaris i l'ADF Puig Vicenç i el Jutjat de Pau.

Així també, és l’àrea encarregada de la convivència i de fer complir les ordenances municipals i els bans, així com coordinar i dirigir les Agents Cívics.

Darrera actualització: 12.07.2019 | 18:23