Actuacions i campanyes

En aquesta plana trobareu el llistat de diferents actuacions, projectes, programes i campanyes que duu a terme l'Ajuntament de Begues.

 • Manifest 11 de setembre 2017

  Manifest de la Diada Nacional de Catalunya de 2017, llegit per l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, durant l'acte institucional celebrat a la plaça de l'Ajuntament.

 • Manifest 11 de setembre 2019

  Manifest de la Diada Nacional de Catalunya de 2019, llegit per l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, durant l'acte institucional celebrat al Centre Cívic El Roure.

 • Manifest 1r aniversari atemptats del 17 d'agost

  Manifest en favor de la pau, la democràcia i contra el terrorisme, llegit en l'acte en record de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost de 2017, quan es compleix 1 any d'aquells terribles fets. 

 • Manifest 20 setembre 2017

  Manifest llegit per l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, en la concentració convocada el 20 de setembre de 2017 a la plaça de l'Ajuntament en defensa de la democràcia i les institucions del país, davant els fets ocorreguts a Catalunya en el dia d'avui.

 • Manifest Concentració contra les violències masclistes

  Adhesió a les concentracions de rebuig, convocades pels moviments feministes, per dilluns 8 de juliol de 2019 davant dels ajuntaments.

 • Manifest Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones 2017

  Manifest unitari del 27 de novembre de 2017, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, llegit per l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, en l'acte de commemoració d'aquesta jornada.

 • Manifest Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones 2019

  Manifest unitari del 25 de novembre de 2019, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, llegit per l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, en l'acte de commemoració d'aquesta jornada.

 • Manifest Republiquem!

  Manifest de la crida de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) per commemorar el primer aniversari de l'U d'Octubre de 2017

 • Manifest del Dia Internacional de les Dones (8M)

  El Dia Internacional de les Dones és un moviment polític que lluita pels drets humans, la igualtat i la justícia al qual l'Ajuntament de Begues se suma per la lluita contra el racisme, el classisme, la xenofòbia i la LGTBIfòbia.

 • Manifest del Dia Internacional de les Persones Grans 2020

  L'Assemblea General de Nacions Unides, el 14 de desembre de 1990, va proclamar l'1 d'octubre Dia Internacional de la Gent Gran .
  La comunitat internacional insta d'aquesta manera a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i proposa vetllar per una vellesa digna i segura. Governs, associacions, institucions i totes les persones estan convidades a adherir-se a aquesta commemoració i a involucrar-se al desenvolupament d'una societat apta per a totes les edats. La finalitat d'aquesta jornada festiva i reivindicativa és fer que les persones grans siguin per un dia veritables protagonistes i centre d'interès d'arreu del món, i difondre una imatge més positiva de l'envelliment. La diada representa també una oportunitat per conscienciar la societat sobre l'estat en què es troba la gent gran i els desafiaments i problemes que afronta, així com per promoure accions apropiades per defensar-la i per respectar la seva dignitat i saviesa.

 • Manifest del Dia Mundial de la SIDA 2018

  L’1 de desembre se celebra el Dia Mundial de la Sida amb l’objectiu de conscienciar la societat i implicar-la en la resposta envers el VIH arreu del món

 • Manifest del Dia contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Dones i Menors (23 de setembre)

  L'Ajuntament de Begues està adherit des del 2016 a la Xarxa de Municipis contra l'Explotació Sexual de Dones i Menors que impulsa el Moviment Democràtic de Dones 

Darrera actualització: 12.12.2019 | 15:20
Darrera actualització: 12.12.2019 | 15:20