Begues s'agermana amb el municipi nicaragüenc del Sauce

Dijous, 10 d'octubre de 2019 a les 09:00

Les alcaldesses de les dues poblacions, Mercè Esteve i Rosa Valle, ho han fet oficial durant la visita institucional que una delegació del Sauce ha realitzat aquesta setmana a Begues i altres indrets de Catalunya.

Begues i el municipi nicaragüenc del Sauce s'agermanaran. Així ho han rubricat les alcaldesses de les dues poblacions, Mercè Esteve i Rosa Valle, respectivament, durant la visita institucional que una delegació del país centreamericà ha realitzat aquests dies a Catalunya.

Ja fa anys que Begues i El Sauce mantenen llaços d'amistat i de col·laboració, especialment a través de l'ONG beguetana Cooperació en Acció i d'una de les seves impulsores, Carme Bagó, qui recentment ha estat declarada filla predilecta del municipi nicaragüenc.

Les brigades de voluntaris de Cooperació en Acció han realitzat al Sauce diverses accions solidàries com la donació d'ordinadors o l'ajut en la construcció d'una residència per a la gent gran, un pou, una casa maternoinfantil o una pista poliesportiva, entre altres.

Durant la seva estada a Begues, la delegació nicaragüenca ha pogut conèixer a fons l'extens patrimoni natural i paisatgístic, com també algunes entitats locals, i també s'ha reunit amb altres institucions i municipis de l'Àrea Metropolitana amb els quals mantenen vincles.

Darrera actualització: 09.10.2019 | 16:50

Imatges

Agermanent El Sauce Agermanent El Sauce