El Sauce inaugura els ponts reconstruïts amb l'ajut de Begues

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 09:00

Els ponts del municipi agermanat amb Begues i finançats a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, van ser destruïts pels huracans que van asolar la zona de centreamèrica a finals de l'any passat.

La localitat nicaragüenca del Sauce, agermanada amb Begues, ha inaugurat recentment dos ponts malmesos per huracans a finals de l'any passat i reconstruïts amb l'ajut del nostre municipi a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Durant el novembre del 2020, els huracans Eta i Iota van arrasar diversos països caribenys i centreamericans i van causar danys en infraestructures, a més d'arruïnar-ne l'economia en destrossar les collites.

Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Begues s'han impulsat diverses subvencions al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per a la reconstrucció d'aquestes infraestructures i finançar activitats i projectes d'interès públic i social al Sauce.

De fet, actualment el consistori beguetà ha col·laborat econòmicament en la construcció d'un hotel per tal de fomentar el turisme a El Sauce. L'hotel servirà per ajudar econòmicament la llar d'avis del municipi (el Centro Integral del Adulto Mayor o CIAM), entitat que també va comptar amb el suport beguetà.

Darrera actualització: 20.05.2021 | 12:17