El projecte de dinamització de les entitats entra al Banc de Bones Pràctiques

Dimarts, 28 de juliol de 2020 a les 09:00

El Banc, impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals, ha inclòs la mesura en la categoria de 'pràctica significativa'.

El procés participatiu de dinamització de la xarxa associativa de Begues ha estat inclosa en el Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya en l'apartat de 'pràctica significativa'. El Banc de Bones Pràctiques està impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals.

Aquest procés participatiu va néixer el 2017 amb l'objectiu d'enfortir i dinamitzar la xarxa associativa de Begues i la relació d'aquestes entitats amb l'Ajuntament. Així, es va realitzar una enquesta per fer una diagnosi de la situació del món associatiu al municipi.

Un cop coneguts els resultats de l'enquesta, es va convocar les entitats a una jornada de treball conjunt que es va celebrar el març del 2018 a Can Rigol. D'aquesta trobada va sorgir la Taula d'Entitats, un espai convocat regularment per a la interrelació i d'apropament entre les entitats i entre elles i l'Ajuntament. Les trobades de la Taula es combinen amb la Jornada d'Entitats que se celebra anualment -la d'enguany no es va poder convocar degut a la situació d'alarma sanitària- i que esdevé un punt de dinamització de la xarxa associativa local.

Darrera actualització: 27.07.2020 | 19:26