Les entitats de Begues se citen el 2 de desembre per a la segona fase pel projecte de treball en xarxa

Divendres, 3 de novembre de 2017 a les 09:00

Les entitats i associacions debatran a la casa de colònies Can Rigol els resultats de l'enquesta realitzada els darrers mesos, pas previ a l'elaboració del document final de conclusions que serà remès a l'Ajuntament.

Les entitats i associacions de Begues ja han rebut els resultats de l'enquesta que se'ls va realitzar el segon trimestre de l'any amb la intenció de conèixer la situació del teixit associatiu del municipi i poder realitzar així futures accions destinades a potenciar-lo. Aquests resultats han de ser analitzats per les mateixes entitats i posar en comú les conclusions en una jornada d'activació que tindrà lloc el 2 de desembre a la casa de colònies Can Rigol.

Per participar en aquesta segona fase del pla de treball de l'Observatori d'Entitats de Begues, les entitats i associacions locals han d'omplir un formulari on s'han de nomenar un màxim de tres representants que aniran a Can Rigol i també hauran d'identificar els diferents eixos de treball en funció del nivell d'interès que els desperten. Els formularis s'han d'enviar al correu electrònic begues.entitats@begues.cat abans del 12 de novembre.

A la jornada d'activació, que es desenvoluparà entre les 10 i les 17.30 h, les entitats realitzaran dinàmiques en grup, analitzaran els resultats de l'enquesta i treballaran en grups reduïts en funció dels diferents eixos d'interès. Les entitats hauran d'extreure les principals conclusions dels resultats de l'enquesta i establir propostes concretes d'accions relacionades amb cada eix. 

Després de la jornada d'activació, les propostes seran recollides en un document final de conclusions que serà remès a l'Ajuntament. Serà aleshores quan entitats i administració local definiran la viabilitat i el calendari de les actuacions proposades.

Darrera actualització: 31.10.2017 | 09:01