L'Ajuntament de Begues renova el segell Infoparticipa de transparència informativa

Dimarts, 22 de setembre de 2020 a les 09:00

El consistori beguetà aconsegueix la distinció amb el 100% dels requisits demanats per l'entitat que els atorga, la Universitat Autònoma de Barcelona. El lliurament del certificat va tenir lloc ahir dilluns a la UAB.

L'Ajuntament de Begues ja disposa un any més del segell Infoparticipa de qualitat i transparència informativa del web municipal, lliurat ahir a la tarda en un acte celebrat a la sala d’actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), entitat que atorga el guardó.

En aquesta ocasió, l’Ajuntament de Begues ha aconseguit el 100% dels 48 indicadors que es demanen per a obtenir el segell, uns indicadors que analitzen des de com es gestionen els recursos econòmics fins a quina és la informació que es proporciona a la ciutadania, entre altres.

En la setena edició del lliurament d'aquest segell han estat distingits 113 ajuntaments, sis consells comarcals (entre ells el del Baix Llobregat) i tres diputacions catalanes. Dels ajuntaments premiats, només 36 dels 947 municipis de tot Catalunya obtenen el 100% dels indicadors positius, entre els quals es troba Begues. La representació beguetana que va recollir la distinció va estar encaçlada per l'alcaldessa, Mercè Esteve, i la tinenta d'alcaldia d'Administració Oberta, Maria Llauradó.

L'acte va comptar amb la intervenció de la rectora de la UAB, Margarita Arboix; el conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Bernat Solé; el director del grup de recerca ComSET, Armand Balsebre; i Joaquín Messeguer, director general de Transparència i Bon Govern de la Junta de Castella i Lleó. Podeu recuperar la retransmissió de la cerimònia en aquest enllaç.

Darrera actualització: 21.09.2020 | 19:17