Nova mostra de cooperació de Begues amb El Sauce (Nicaragua)

Divendres, 3 de gener de 2020 a les 09:00

Dues cooperants beguetanes han estat recentment a la localitat del país centreamericà realitzant tallers per a la gent gran i activitats esportives i lúdiques per a joves i infants.

Nova mostra de cooperació entre Begues i El Sauce, a Nicaragua. Dues cooperants beguetanes, la Judith i la Núria, han estat al municipi centreamericà realitzant tallers per a gent gran i activitats esportives i lúdiques per als més joves i petits.

En concret, les dues beguetanes han impartit tallers de memòria, pintura, cant i ball, a més de jocs de taula, entre les persones residents al Centro Integral del Adulto Mayor (CIAM), un asil per a gent gran que Begues ha ajudat a mantenir amb una aportació de 6.000 euros.

A més, la Judith i la Núria també han desenvolupat activitats esportives com el bàsquet i el futbol sala a joves del Sauce d'entre 12 i 17 anys, i també jocs per als més petits que tenien lloc al camp de futbol del municipi nicaragüenc.

Cal recordar que l'estreta relació entre El Sauce i Begues ha comportat l'acord d'agermanament d'ambdós municipis, a banda del fet que la localitat nicaragüenca hagi declarat dues persones de Begues (la Carme Bagó i el Josep Maria Rodríguez) fills predilectes (vegeu contingut relacionat).

Darrera actualització: 03.01.2020 | 00:11

Imatges

Cooperants a El Sauce