Serveis a les persones

Notícies

  • 10 de juliol de 2020 Les Agents de Salut de Begues tanquen un curs marcat per la covid-19 Agents de Salut de Begues 2019-2020 01

    L'alarma sanitària provocada pel coronavirus ha interromput la formació d'aquest grup de joves, referent per a les persones de la seva edat en temes com l'autoestima, la sexualitat o les addiccions, entre altres aspectes.

  • 8 de juliol de 2020 L'Espai Nou Virtual de la gent gran de Begues no tanca per vacances Espai Nou Virtual

    A la secció de l'Espai Nou al web del Centre Cívic El Roure es poden trobar diferents propostes com activitats de memòria, exercici físic, propostes culturals, tallers de cuina, rutes a peu, entreteniment o música, entre altres. L'Espai Nou Virtual, que continuarà funcionant durant tot l'estiu, va néixer per oferir recursos a la gent gran durant el confinament per la covid-19.

  • 7 de juliol de 2020 Ràdio Begues tanca una temporada marcada per la pandèmia de la covid-19 Ràdio Begues

    L'emissora local, que ha hagut de realitzar les darreres gravacions des del confinament, clou una temporada que ha comptat amb sis programes regulars en antena. Els han fet possible una quinzena de col·laboradors i col·laboradores, que han entrevistat a 110 persones diferents al llarg de la temporada.

Activitats

Darrera actualització: 26.07.2019 | 21:42