Atenció a la necessitat bàsica d'alimentació

Els Serveis Socials municipals, en coordinació amb Càritas Diocesana, duen a terme un seguit d'activitats adreçades a persones en dificultat, en situació de risc o en risc d'exclusió social, optimitzant els recursos per donar resposta més eficaç i eficient a les necessitats del veïnatge més desfavorit del municipi.

L’objectiu és dur a terme accions que permetin prevenir situacions de risc, millorar la seva qualitat de vida, la seva autonomia i facilitar la reinserció social.

Càritas Parroquial desenvolupa el Rebost Solidari per al repartiment d'aliments, per atendre les necessitats de persones desafavorides, col·laborant i mantenint una coordinació permanent  amb els Serveis Socials municipals. S’encarrega de l’emmagatzemament, distribució i lliurament dels aliments i d’altres efectes que calgui.

Des de Serveis Socials es duu a terme la valoració i posterior derivació de les persones subjectes a rebre els aliments.

Quin cost té:

L'accés al servei és gratuït

Qui pot sol·licitar-ho:

Tota aquella persona empadronada a Begues i que compleixi amb els requisits concrets que pugui determinar l'accés al servei concret que se sol·liciti.

Oficina de Serveis Socials

Carrer Major, 14 - 08859 Begues - Barcelona
Telèfon: 936 392 171
Adreça electrònica: begues@begues.cat
Horari:  
Dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 9 a 14h. Dimecres a la tarda, de 15 a 19h (cal cita prèvia).
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.03.2022 | 15:32