Atenció a la necessitat bàsica d'alimentació

Els Serveis Socials municipals, en coordinació amb Càritas Diocesana, duen a terme un seguit d'activitats adreçades a persones en dificultat, en situació de risc o en risc d'exclusió social, optimitzant els recursos per donar resposta més eficaç i eficient a les necessitats del veïnatge més desfavorit del municipi.

L’objectiu és dur a terme accions que permetin prevenir situacions de risc, millorar la seva qualitat de vida, la seva autonomia i facilitar la reinserció social.

Càritas Parroquial desenvolupa el Rebost Solidari per al repartiment d'aliments, per atendre les necessitats de persones desafavorides, col·laborant i mantenint una coordinació permanent  amb els Serveis Socials municipals. S’encarrega de l’emmagatzemament, distribució i lliurament dels aliments i d’altres efectes que calgui.

Des de Serveis Socials es duu a terme la valoració i posterior derivació de les persones subjectes a rebre els aliments.

Quin cost té:

L'accés al servei és gratuït

Qui pot sol·licitar-ho:

Tota aquella persona empadronada a Begues i que compleixi amb els requisits concrets que pugui determinar l'accés al servei concret que se sol·liciti.

Oficina de Serveis Socials

Carrer Àngel Guimerà, 15 (accés per pati posterior Cal Pere Vell) - 08859 Begues - Barcelona
Telèfon: 936 392 171
Adreça electrònica: begues.ssocials@begues.cat
Horari:  
Horari d'hivern (del 15 de setembre al 15 de juny): De dilluns a dijous, de 9 a 14h. Dimecres, de 15 a 19h.
Horari d'estiu (del 16 de juny al 14 de setembre): De dilluns a dijous, de 9 a 14h.
Cal cita prèvia.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.03.2022 | 15:32