Esports

Notícies

  • 2 de gener de 2020 Amb l'any nou, més caminades per a la gent gran de Begues Marxa nòrdica Begues

    Durant aquest trimestre, les persones interessades podran prendre part en les diverses caminades de marxa nòrdica que es realitzen pel municipi i en les sortides a d'altres poblacions, com Caldes de Montbui o Vallromanes.

  • 3 de desembre de 2019 La Piscina Municipal de Begues tancarà l'any amb un nou augment de persones abonades Piscina Begues

    Des que l'Ajuntament de Begues va recuperar la gestió directa de l'equipament, el febrer de 2017, la instal·lació ha experimentat un augment constant del nombre de persones abonades. A 30 de setembre d'enguany, ja eren 889 les beguetanes i beguetans abonats a la instal·lació, que manté un pla anual de manteniment, renovació d'equipament i inversions.

  • 22 de novembre de 2019 Dissabte, inauguració i portes obertes als nous vestidors de la Zona Esportiva Inauguració Vestidors

    L'alcaldessa de Begues i la vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona seran les encarregades d'inaugurar el nou edifici de vestidors, magatzems i espais polivalents al servei de les entitats esportives locals. L'acte comptarà amb la participació activa del Club de Futbol Begues i el Begues Rugby Club. 

Darrera actualització: 15.09.2016 | 20:00