Sostenibilitat i Medi ambient

Notícies

  • 18 de setembre de 2020 La xarxa pedalable de Begues frega ja els 8 quilòmetres Beguetans fent servir un carril bici del municipi

    Dissabte, de 10 a 13 h, es convoca una pedalada popular per gaudir de la xarxa de carrils bici de Begues, tot posant èmfasi en el darrer tram incorporat, que connecta el nucli urbà amb Begues Parc. L'activitat s'emmarca en la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat.

  • 16 de setembre de 2020 Begues fomenta l'ús del vehicle elèctric Vehicle elèctric carregant a la plaça de l'Ajuntament

    Amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, des de l'Ajuntament de Begues es recorda l'aposta decidida del municipi pel foment del vehicle elèctric amb la instal·lació de punts de recàrrega i la implantació de bonificacions fiscals.

  • 15 de setembre de 2020 Begues celebra del 16 al 22 de setembre la Setmana Europea de la Mobilitat Setmana Europea de la Mobilitat 2020

    El dia 19 es convida la ciutadania a fer una pedalada per la xarxa de carrils bici del poble i a recollir el nou mapa de la xarxa pedalable de Begues, que incorpora els nous trams executats així com recomanacions de rutes i itineraris per descobrir el poble en bici. Durant la setmana, també es repartiran gratuïtament mascaretes reutilitzables entre les persones usuàries de la línia de bus 902.

Activitats

Darrera actualització: 26.07.2019 | 21:41