Gent gran

Notícies

  • 15 d'octubre de 2020 Noves mesures de prevenció per frenar l'increment de contagis de covid-19 a Catalunya Mesures covid

    El comitè tècnic del PROCICAT ha aprovat una proposta de noves mesures de prevenció amb la voluntat de frenar l'increment de contagis a Catalunya i avançar-se a una segona onada generalitzada de l'epidèmia. Les mesures entrarien en vigor aquest divendres, previsiblement, un cop hagin estat publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

  • 14 d'octubre de 2020 Vacunació de la grip a Begues: del 19 al 30 d'octubre a l'Escorxador Campanya de vacunació de la grip 2020

    L'Ajuntament de Begues ha cedit l'espai municipal al Departament de Salut amb l'objectiu de no col·lapsar el CAP Pou Torre. Per a l'administració de la vacuna antigripal cal demanar cita prèvia al telèfon 933 268 901, a través del web de l'ICS o a la plataforma La meva salut.

  • 1 d'octubre de 2020 El teixit associatiu de Begues estrena portal web Portal d'Entitats de Begues

    L'espai virtual pretén ser un aglutinador del poderós teixit associatiu del municipi per fer-lo coneixedor entre les mateixes entitats i posar-lo a l'abast de la ciutadania.

Darrera actualització: 15.09.2016 | 19:58