Centre de serveis i Residència La Vinya

La residència és un servei d'acolliment residencial, amb caràcter permanent o temporal i, d'assistència integral a les activitats a persones grans que no tenen un grau d'autonomia suficient per fer les activitats de la vida diària, que necessiten supervisió constant i que tenen una situació sociofamiliar que requereix la substitució de la llar.

El centre de serveis és un model de centre diürn amb espais on viu o conviu un grup de persones grans en situació de dependència, a les que es proporcionen els suports que precisin pel desenvolupament de la seva vida quotidiana. En aquests espais es garanteix la qualitat de les cures de salut i el control dels seus processos de malaltia i/o dependència, basant-se en l'evidència científica, però es fa un pas més en l'atenció a la qualitat.

Qui ho pot demanar?

Residència: Poden accedir-hi aquelles persones grans de 65 anys i més anys que no tenen un grau d'autonomia suficient per dur a terme les activitats de la vida diària, que necessiten atenció i supervisió constants i que les seves circumstàncies sociofamiliars requereixin la substitució de la llar.

Centre de serveis (Pendent d'obertura): Podran accedir-hi aquelles persones grans de 65 anys i més anys en situació de dependència i/o de risc social.

Quin és el tràmit per sol·licitar-ho?

Cal posar-se en contacte amb la residència per valorar el cas de manera individual.

Carrer Ferran Muñoz, 3 - 08859 Begues - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Patrícia Escobar
Telèfon: 930 130 895
Telèfon: 695 020 170
Adreça electrònica: info@residenciabegues.cat
Horari:  
De dilluns a divendres, de 09.00 a 17.00 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 10.03.2023 | 16:58