Procés participatiu Tria el nom del Centre de serveis i Residència de Begues

L’Ajuntament de Begues impulsa un procés participatiu per a proposar i escollir el nom que rebrà el nou Centre de serveis i Residència assistida de Begues. Un nou equipament públic municipal, al servei de les persones, que ha entrat en funcionament el mes de novembre de 2022.

Estem ja a les portes de l'inici d'una nova etapa a Begues. La posada en marxa del Centre de serveis i Residència de Begues.

El Centre obre les seves portes i, volem compartir aquest esdeveniment entre tots i totes.

Per fer-nos una mica més nostre aquest nou servei municipal, volem que formeu part de la tria del NOM DEL CENTRE DE SERVEIS I RESIDÈNCIA DE BEGUES.

  • Del 7 al 27 d’octubre de 2022 podeu fer propostes de noms. Aquest nom anirà precedit per la denominació "CENTRE DE SERVEIS I RESIDÈNCIA" i incorporarà la localització “Begues”
  • Del 31 d’octubre a l’11 de novembre de 2022 podreu votar/donar suport a les propostes que compleixin els requisits establerts.

Per saber els termes i condicions del procés i participar de les seves diferents fases, consulteu la plataforma de participació ciutadana Participa311.

Darrera actualització: 05.12.2022 | 14:52