Govern

Notícies

  • 19 d'octubre de 2020 Balanç d'execució del 1r any del Programa d'Actuació Municipal Balanç execució PAM 1r any

    L’Ajuntament de Begues ja ha posat en marxa el 34% dels projectes previstos per a l'actual mandat municipal. A banda dels projectes contemplats en el PAM 2019-2023, en aquests  primers 12 mesos també s’ha hagut de fer front a nombroses situacions sobrevingudes, com ara la pandèmia o els efectes dels temporals.

  • 16 d'octubre de 2020 Aprovació provisional de les ordenances fiscals de Begues per a l’any 2021 Ple extraordinari

    El Ple Municipal d’aquest dimecres ha sotmès a debat i votació la modificació de les taxes municipals de Begues per al proper any 2021. La proposta presentada pel govern municipal ha rebut la seva aprovació provisional i ara s’obre un període d’exposició pública fins a la seva aprovació definitiva.

  • 15 d'octubre de 2020 Noves mesures de prevenció per frenar l'increment de contagis de covid-19 a Catalunya Mesures covid

    El comitè tècnic del PROCICAT ha aprovat una proposta de noves mesures de prevenció amb la voluntat de frenar l'increment de contagis a Catalunya i avançar-se a una segona onada generalitzada de l'epidèmia. Les mesures entrarien en vigor aquest divendres, previsiblement, un cop hagin estat publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 27.06.2018 | 17:43