L’espai de silenci del Parc del Mur escalfa motors

El 7 de març s’inaugura el nou espai de silenci del Parc del Mur. És per això que el 16 de febrer la regidora de Participació Ciutadana, Margarida Camprubí, es va reunir amb persones que organitzen activitats de ioga i meditació per començar a programar activitats al nou espai de silenci del Parc del Mur i planificar l’acte d’inauguració.

Situat en un entorn privilegiat, el mirador del Mur és un lloc idoni per gaudir del silenci i contemplar un paisatge totalment panoràmic del sud del Baix Llobregat. És per això que un dels projectes que van dissenyar els grups de treball del procés participatiu Begues Cittàslow va ser la creació de l’anomenat Parc del Mur, un espai dedicat a la reflexió, la tranquil·litat i la meditació.

La Regidoria de Participació Ciutadana ha tirat endavant la transformació del mirador en un autèntic parc amb recorreguts dissenyats per estimular els sentits de la vista, l’olfacte i l’oïda. A part d’instal·lar nous bancs i de plantar bulbs i plantes d’olors, s’ha reparat el magatzem de material per guardar-hi l’equipament necessari per organitzar activitats al voltant de la meditació i la contemplació. Un dels aspectes més rellevants del projecte és la neteja dels camins al voltant del mirador, que permeten fer tot un recorregut fins arribar a altres miradors. S’han desbrossat els camins, s’han reparat petits esllavissaments de terres i s’han pres mesures per augmentar la seguretat de les persones que hi caminin. El 7 de març s’ha organitzat l’acte d’inauguració del nou espai amb diverses activitats de descoberta dels diferents racons de què disposa el parc i mostres de ioga i de tècniques de meditació. El 16 de febrer, entitats i empreses de Begues que es dediquen a organitzar activitats al voltant del ioga i la meditació van reunir-se amb la regidora de Participació Ciutadana, que va explicar les actuacions que s’han fet i els valors que hi ha al darrere per començar a planificar les activitats que es poden dur a terme al nou parc i com es desenvoluparà l’acte d’inauguració.

\"\"