Ràdio Begues a la Fira d’Artesania

Dimarts, 8 d'abril de 2014 a les 00:00
Membres de Ràdio Begues van organitzar, el 6 d’abril passat, un programa en directe des de la Fira d’Artesania, en què es van entrevistar diverses persones i entitats vinculades al poble.

El programa, que va durar dues hores, es va poder seguir en directe des del passeig de l’Església, on es va muntar una carpa amb l’estudi de ràdio. Es van entrevistar diversos membres de l’Associació d’Artesans de Begues, així com dels Amics del Cavall o del  Club de Bàsquet. La colla castellera d’Els Encantats tampoc no va faltar a la cita.

>L’artista Pantera, que fa danses afrobrasileres, va passar pel programa per presentar el seu projecte. El programa va finalitzar amb entrevistes a persones del procés participatiu Begues Cittàslow i a la primera tinenta d’Alcaldia, Margarida Camprubí.

>Ben aviat podreu escoltar la gravació del programa a través d’Internet.

>Amb aquest programa es fa visible la feina que fa el grup motor de Ràdio Begues, que es reuneix>cada primer dimecres de mes a les 19.30 h a Cal Pere Vell. Podeu posar-vos en contacte amb la ràdio a través de l’adreça electrònica >info@radiobegues.cat >.

 

>Escolteu l\'enregistrament del programa clicant AQUÍ

Darrera actualització: 09.08.2016 | 12:57