S'inaugura el Parc del Mur

Aquest 7 de febrer al migdia s’inaugura l’espai de silenci Parc del Mur, que aprofita mirador per crear un racó dedicat a la reflexió i la tranquil·litat amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de Begues i fomentar una relació respectuosa amb l’entorn, com a model de territori serè.

La situació del mirador del Mur, allunyat del trànsit i envoltat de natura, el converteixen en un lloc idoni per passejar tranquil·lament i observar el paisatge des d’un punt de vista privilegiat.

Gràcies a aquestes condicions, un dels grups de treball sorgits del procés participatiu Begues Cittàslow ha dissenyat un projecte per constituir-lo com un espai de silenci.
Després de recollir els projectes d’aquest procés, la Regidoria de Participació Ciutadana ha posat en marxa l’anomenat Parc del Mur, un espai que garanteix unes condicions de silenci i de comoditat òptimes per a la meditació i la contemplació.

Amb una inversió de 8.200 euros, s’han instal·lat nous bancs que permeten estirar-s’hi a sobre i també seure-hi.  També s’han planificat quatre passejos sensorials que recorren els camins del mirador. Els colors, les olors, la contemplació i la meditació són els quatre eixos que guien aquestes rutes. A més, s’ha rehabilitat el magatzem de l’interior del parc per poder guardar-hi material per a activitats relacionades amb el ioga i la meditació.

En aquest sentit, la regidora de Participació Ciutadana, Margarida Camprubí, s’ha reunit amb diverses entitats que organitzen aquest tipus d’activitats per presentar el parc i les possibilitats que té.

A l’acte d’inauguració es podran recórrer totes les rutes que s’han planificat i descobrir els nous espais de què disposa el parc.

Més informació sobr els espais de silenci en aquest enllaç

 

\"\"

\"\"

Dimecres, 4 de març de 2015 a les 00:00
Darrera actualització: 09.08.2016 | 13:02