La plaça de l'Ajuntament acull dilluns l'acte institucional commemoratiu de l'Onze de Setembre

Divendres, 8 de setembre de 2017 a les 10:00

L'acte institucional comptarà amb sardanes i l'actuació castellera dels Encantats, a més de la lectura del manifest i de la interpretació dels Segadors.

La plaça de l’Ajuntament acull dilluns una nova jornada de celebració de la Diada de Catalunya. L’Onze de Setembre es commemorarà a partir de les onze del matí amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Sant Jordi. A dos quarts d’una del migdia es llegirà el manifest i s’acabarà amb la interpretació del cant dels Segadors. La jornada finalitzarà amb una actuació de la colla castellera Els Encantats de Begues i amb un petit refrigeri per als assistents.

L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Begues amb la col·laboració d’entitats locals com els mateixos Encantats, la Coral Montau, el Grup Sardanista i Òmnium Cultural. Aquesta darrera entitat, juntament amb d'altres d'integrades en la Taula conjunta pel Sí de Begues, ha organitzat també diversos actes per animar a votar Sí al referèndum sobre la independència de Catalunya que se celebrarà l’1 d’octubre.

Darrera actualització: 08.09.2017 | 15:52

Imatges

cartell