L'Ajuntament instal·la punts verticals d'informació per a la promoció de les activitats de les entitats locals

Divendres, 15 de setembre de 2017 a les 09:00

Les entitats interessades han de dissenyar i confeccionar la lona, i el consistori s'encarregarà d'instal·lar-les i treure-les, a més de gestionar els espais entre les entitats. Per a més informació, cal adreçar-se al Servei de Suport a les Entitats.

Les entitats de Begues ja disposen d'un nou espai per a la promoció de les seves activitats. L'Ajuntament ha finalitzat la instal·lació d'una sèrie de punts verticals en diversos indrets del municipi amb molta confluència de gent o de màxima visibilitat amb l'objectiu que les entitats puguin publicitar les seves accions de forma ordenada, còmoda i segura.

Aquests punts es poden trobar a la rotonda de Begues Parc venint des d'Olesa, al costat del centre Cívic El Roure, a la plaça de l'Ateneu i a la carretera d'entrada al municipi venint des de Gavà (aquest darrer s'instal·larà en els dies vinents). Les entitats hauran de dissenyar i confeccionar les lones publicitàries, mentre que l'Ajuntament s'encarregarà d'instal·lar-les i retirar-les.

Per poder planificar la disponibilitat dels espais i gestionar-ne la instal·lació i retirada de les lones publicitàries, les entitats interessades en els punts d'informació s'han d'adreçar al Servei de Suport a les Entitats bé per correu electrònic (begues.entitats@begues.cat) i per telèfon (936 390 538, extensió *252). Mentre no hi hagi activitat de les entitats, els punts promocionaran activitats, serveis municipals o els atractius turístics i culturals de Begues.

La instal·lació d'aquests punts verticals d'informació s'afegeix a altres serveis que ja s'ofereixen a les entitats des de fa anys (com el de cartelleria o el de suport a través de les xarxes socials, etcètera) i d'altres de més recents com la possibilitat de promocionar activitats a través de la pantalla informativa del passeig de l'Església.

Darrera actualització: 13.09.2017 | 10:55