Cap de setmana de doble funció teatral a la Festa Major de Begues

Divendres es podrà veure al Teatre El Goula a les 22h Brots, de Toni Albà (qui també s'encarregarà del pregó, divendres a les 20h a Cal Pere Vell); i diumenge, a les 22h, es representarà #DputuCool, de The Chanclettes.

La Festa Major de Begues tindrà doble espectacle teatral. Divendres, 20 de juliol, la companyia de Toni Albà presentarà al Teatre El Goula Brots, mentre que la nit de diumenge, 22 de juliol, The Chanclettes hi presentaran el musical #DputuCool. Ambdues representacions seran de taquilla inversa, és a dir, que es pagarà a la sortida en funció de com han agradat.

Però abans de la funció de divendres, l'actor Toni Albà tornarà a repetir com a pregoner de la Festa Major de Begues. Tothom està convocat divendres, a la vuit del vespre, davant el balcó de Cal Pere Vell per escoltar i riure amb un dels intèrprets més divertits de l'escena catalana. I, dues hores més tard, el tornarem a veure al Teatre El Goula amb Brots, juntament amb Fermí Fernández, Gerard Domènech i Xavier Macaya.

Es tracta d'una peça d'humor negre i absurd on quatre professors es troben per a realitzar un funeral d'homenatge a un amic, Enric Brots Dalmau, una eminència artística i esportiva. Una obra per retrobar la sensació del riure prohibit. La funció començarà a les deu de la nit i serà de taquilla inversa de fins a 12 euros. Per a aquesta representació no cal reservar butaca al Centre Cívic El Roure.

Reserva d'entrades per a The Chanclettes

On sí que caldrà fer-ho, i abans de divendres, 20 de juliol, és per al musical #DputuCool que presentaran The Chanclettes diumenge, 22 de juliol. Aquest espectacle també serà de taquilla inversa, però caldrà reservar l'entrada trucant al Centre Cívic El Roure (936 390 166) i recollir-la el mateix dia de la funció entre les vuit i les nou del vespre. A partir d'aquesta hora, les entrades no recollides quedaran lliures.

#DputuCool és la celebració dels 20 anys de The Chanclettes, una oda al que ells mateixos anomenen turmixplayback', una barreja de cançons, músiques d'anuncis, talls de veu de pel·lícules i similars interpretades de forma perfectament sincronitzada per crear on ambient on la irreverència pren el protagonisme amb la total complicitat d'un públic que interacciona des del primer moment amb els intèrprets. Aquest diumenge, a les deu de la nit.

Dimarts, 17 de juliol de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 16.07.2018 | 12:47

Imatges

The Chanclettes Cia Toni Albà Brots