L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania es traslladarà a Cal Pere Vell

Amb el canvi d'ubicació es vol millorar el servei a la població i també introduir un sistema de gestió més directe i eficaç.

L’Ajuntament de Begues impulsa un nou model més eficient d’atenció a la ciutadania amb el trasllat de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) a la planta baixa de Cal Pere Vell. La intenció és adequar les necessitats actuals tant d’espai com de recursos a la població de Begues.

Actualment, l’OAC està situada al mateix edifici que l’Ajuntament de Begues, l’antic xalet dels Torres-Vilaró. Amb el canvi d’ubicació es vol localitzar en servei en un punt més cèntric. A més, el trasllat suposa també la introducció d’una sèrie de canvis en el sistema de gestió destinats a fer l’atenció més directa i eficaç.

Entre les novetats que hi haurà a la nova OAC destaca el sistema de recepció, que consistirà en una taula única des de la qual una administrativa podrà derivar les persones ateses als espais on puguin donar una resposta més adequada al seu requeriment. A més, es comptarà amb un sistema de gestió de cues per a garantir que l’espera sigui la mínima.

Gràcies al gestor d’expedients que ja s’ha implantat i al trasllat a aquest mateix espai del Registre Civil, que actualment es troba a l’edifici de la Policia Local, les persones ateses passaran únicament per un departament i podran resoldre, fins i tot, aquelles qüestions relacionades amb serveis territorials.

Els treballs d’adequació inclouen la reforma de l’espai, la col·locació d’una porta automàtica i d’una rampa a l’entrada o la instal·lació de nou equip informàtic i nou mobiliari, entre altres actuacions, com un nou espai per al jutjat de pau.

Divendres, 7 de desembre de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 03.12.2018 | 11:48