Per una correcta gestió dels residus verds o voluminosos a la via pública

L'ordenança reguladora de la neteja pública i la gestió dels residus contempla multes per tothom qui faci un mal ús del servei municipal de recollida específica d'aquests residus.

El bon temps ja és a les portes. I amb l'arribada de temperatures més benignes, comença la temporada de poda i s'intensifica la cura dels jardins. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Begues vol recordar la vigència d'una ordenança reguladora de la neteja pública i de la gestió dels residus que, si s'incompleix, preveu sancions econòmiques.

Pel que fa als residus verds de poda i jardineria, l'ordenança especifica que quan aquests dificultin o saturin la capacitat dels contenidors d'orgànica hauran de ser traslladats a la deixalleria municipal o bé podran ser recollits pel servei municipal només els dilluns i fins a quatre feixos, manats o sacs de gespa per habitatge.

El mateix passa amb els residus voluminosos. En cas d'abandonament a la via pública o d'un mal ús del servei de recollida específica, l'ordenança contempla que la persona responsable es faci càrrec del cost de la retirada dels mobles i dels estris abandonats o dels residus verds, a banda de possibles multes.