Ràdio Begues tanca la seva temporada més participativa

L'emissora local ha comptat el darrer semestre amb més col·laboradors i ha donat veu a més persones entrevistades i a més entitats del municipi. L'audiència dels programes s'ha mantingut estable amb un ampli suport a les noves propostes.

Ràdio Begues ha tancat la programació del primer semestre de l'any amb un total de 2.129 escoltes i descàrregues dels programes regulars emesos en les temporades de tardor-hivern i de primavera estiu. A més, el programa especial de Sant Jordi ha estat escoltat i descarregat 397 cops.

En aquestes dues temporades s'han emès cada setmana tres programes. Tant del Begues viu (presentat per Nil Muñoz) com del Begues es mou (presentat per Òscar Pérez) s'han enregistrat 17 capítols, mentre que a la tardor-hivern es van poder sentir set edicions del Memòries, protagonitzat per la gent gran del municipi.

I aquesta primavera-estiu s'ha estrenat el Respostes, amb nou emissions. Es tracta d'una nova proposta estructurada en tres seccions: una de consum, liderada per Meritxell Llòria, tècnica de Consum de la Diputació de Barcelona; Miralls, una secció sobre salut emocional a càrrec de la terapeuta i infermera Gemma Nicolau, i una tercera part on la gent gran de Begues debat sobre un tema central.

En total, en aquestes dues temporades de Ràdio Begues han participat 16 persones entre col·laboradores i voluntàries, i s'han entrevistat 19 entitats culturals, econòmiques o esportives de Begues. En total han estat 59 les persones entrevistades en tots els programes de l'emissora municipal que tornarà a emetre a través de la seva pàgina web, radiobegues.cat, al setembre.

Dimecres, 18 de juliol de 2018 a les 11:00
Darrera actualització: 18.07.2018 | 10:37