Begues participa a la jornada d’experiències de dinamització d’espais naturals a l’Alguer

Begues és el municipi convidat per la Diputació de Barcelona a les Festes del 31 d'Agost de l'Alguer. L'alcaldessa, Mercè Esteve, el regidor de Medi Ambient, Joan Molina, i la directora del Centre Cívic El Roure, Teresa Jardí, formaran part de la delegació catalana que serà a l’Alguer del 29 al 31 d'agost.

Organitzades per l'Obra Cultural de l'Alguer amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, les Festes del 31 d'Agost pretenen posar en valor accions de dinamització dels espais naturals catalans i algueresos, com és el cas del cicle 'Poesia als parcs' i les accions que s'impulsen des del Centre Experimental de les Arts de Vallgrasa. Tot plegat, en el marc de les actuacions d’agermanament que ja fa anys que s’efectuen entre la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació i la xarxa de parcs italians. En aquest sentit, Begues serà a l'Alguer en representació del Parc del Garraf.

De fet, entre la delegació catalana també s'hi troba Jordi Aligué, director del Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa i Jesús Calderer, diputat d'Espais Naturals de la Diputació, a més de Laura Borràs, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Joan-Elies Adell, director de la Institució de les Lletres Catalanes; o Xavier Roget, director territorial occidental de la Xarxa de Parcs Naturals, entre d'altres.

La delegació beguetana, encapçalada per l’alcaldessa Mercè Esteve, mantindrà reunions de treball al Parc Nacional de l'Asinara i al Parc Regional de Porto Conte, a més de trobades amb el Síndic de l'Alguer, a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans i amb membres de l'Obra Cultural de l'Alguer.

Les jornades s’emmarquen en les Festes del 31 d’agost, que durant tres dies oferiran música, recitals poètics i la presentació d'una obra poètica il.lustrada per diferents artistes sobre Carles Hac Mor a càrrec de la poetessa Esther Xargay. De fet, un dels plats forts de les festes d’enguany és l’exposició de pintura inspirada en les obres d’aquest poeta català, i que ha estat coordinada pel Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa, a Begues.

 

Dimecres, 29 d'agost de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 03.09.2018 | 00:55

Imatges

Festes Alguer