Begues, present a les Festes del 31 d'Agost de l'Alguer

Divendres, 20 d'agost de 2021 a les 09:00

La ciutat sarda acollirà la presentació d'un llibre i una exposició de dibuixos d'artistes (alguns amb obres al fons Lina Font) que palesen sensacions que evoquen les cançons del cantautor alguerès Claudio Gabriel Sanna.

Begues tornarà a ser present a les Festes del 31 d’Agost de l’Alguer que organitza l’Obra Cultural de l’Alguer. El 27 d’agost es presentarà un llibre editat per l’editorial Brancal d’Art, on apareixen 23 obres pictòriques realitzades per diversos artistes sobre les cançons del cantautor alguerès Claudio Gabriel Sanna.

Es tracta d’obres artístiques realitzades amb tècniques mixtes que palesen les sensacions dels artistes (molts d’ells amb obres al fons Lina Font de Begues) sobre algunes peces del músic i cantant alguerès.

A més, les obres es podran veure exposades a la Galeria d’Art Bonaire de la ciutat sarda. Al vespre del mateix dia, als jardins de l’hotel Villa Mosca hi haurà un recital del mateix Claudio Gabriel Sanna.

Les activitats s'han coordinat des del Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa, sota la direcció de Jordi Aligué, i s'emmarquen en el projecte d'agermanament que uneix els parcs del Garraf i de Porto Conte, a Sardenya.

Darrera actualització: 19.08.2021 | 17:53

Imatges

Un dels quadres de l'homenatge a Claudio Gabriel Sanna