Les Olimpíades del Club de Begues arriben a la seva 20a edició

Del 18 d'agost al 2 de setembre el Club de Begues acollirà la seva gran cita social i esportiva de l'any. Enguany es preveu una participació de prop de 400 persones que competiran en més d'una quinzena de disciplines esportives. La cita s'ha consolidat com un dels atractius socials de l'agost a Begues, i serveix per obrir les portes del Club al conjunt de la ciutadania.

Les Olimpíades del Club de Begues arriben enguany a la seva 20a edició, consolidades com un dels principals atractius socials i esportius de l'agost al poble. No en va l'activitat mobilitza prop de 400 participants, distribuïts en una trentena d'equips femenins i masculins. Durant 15 dies tots ells prendran part en les diferents competicions programades, que inclouen modalitats com el futbol sala, futbol 7, bàsquet, handbol, waterpolo, ciclisme, natació, tennis, pàdel, frontó, futbolí, billar o dominó.

Per a Bruno Alesina, president del Club de Begues, "les Olimpíades no només són una de les grans activitats de l'any del Club, sinó també un referent per al conjunt del poble, que es bolca en l'activitat des de fa 20 anys". I és que les Olímpiades del Club de Begues van sorgir com una proposta lúdica per als socis de l'equipament, però de seguida es van obrir al conjunt del poble i, avui dia, apleguen a participants de Begues però també d'altres poblacions veïnes. Entre les novetats d'enguany, Alesina destaca "la creació d'una aplicació informàtica que permetrà seguir els resultats de les proves, els horaris de les competicions, les classificacions, etc.".

Les Olimpíades del Club de Begues donaran inici el 18 d'agost i clouran el dissabte 2 de setembre, amb la final d'algunes de les disciplines estrella, un gran sopar amb tots els participants i l'entrega de trofeus, a les instal·lacions del Club.