Una delegació de l'Alguer torna a Begues la visita de l'agost

La representació del Parc de Porto Conte i del municipi de l'Alguer visita el Parc del Garraf i s'interessa per la gestió que fa Begues de la biomassa com a font d'energia.

Una delegació del municipi italià de l'Alguer visitarà Begues avui divendres. Es tracta de la tornada de la visita que una representació beguetana, encapçalada per l'alcaldessa, Mercè Esteve, va realitzar a la localitat de la Sardenya a finals d'agost, convidada per la Diputació de Barcelona a unes jornades de dinamització dels espais naturals i culturals.

De fet, durant la visita a l'Alguer la representació beguetana va mantenir reunions de treball al Parc Nacional de l'Asinara i al Parc Regional de Porto Conte, aquest últim espai agermanat amb el Parc del Garraf. També es van realitzar trobades amb el Síndic (alcalde) de l'Alguer, a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans i amb membres de l'Obra Cultural de l'Alguer.

En la tornada d'aquesta visita, la delegació algueresa ha estat formada pel vicepresident i el director del Parc de Porto Conte, el regidor de Medi Ambient de l'Alguer i un representant de l'Obra Cultural de l'Alguer. S'han interessat especialment per la gestió de la biomassa com a font d'energia i les calderes per a aquesta finalitat instal·lades en diversos equipaments municipals, a més de visitar instal·lacions com el Centre Cívic El Roure, entre altres.

Divendres, 26 d'octubre de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 26.10.2018 | 23:18