Alcaldia

Benvinguts al web municipal de Begues

Per a l’Ajuntament de Begues la qualitat i la transparència en la nostra actuació són dos conceptes que van estretament lligats. No només volem oferir els millors serveis possibles sinó que aspirem a que la ciutadania tingui un accés directe i senzill a les dades que expliquen com els gestionem. Les tecnologies de la comunicació han esdevingut, en aquest camí, un dels nostres millors aliats. Aquest web n’és un dels principals exemples amb els que comptem.

Al llarg dels darrers anys hem invertit un important esforç en la seva renovació i desenvolupament constant. A dia d’avui és una plataforma a partir de la qual podem seguir l’actualitat del nostre poble, informar sobre el municipi a aquelles persones que no el coneixen i permetre l'accés al treball que duem a terme des del consistori. La pàgina web de l’ajuntament ha aconseguit ser un espai viu, que creix i progressa dia a dia per estar a l’alçada de les necessitats dels veïns i veïnes.

Sota aquesta perspectiva m’agradaria convidar-vos a aprofundir en aquest web per a conèixer amb major detall tot el que us pot oferir. D’igual manera també us animo a visitar l’espai Alcaldia Oberta des d’on ofereixo setmanalment una reflexió sobre l’actuació municipal, l’activitat ciutadana o qualsevol dels aspectes que afecten a l’administració, i on també teniu la possibilitat d’adreçar-me directament els vostres dubtes o suggeriments.

Les portes de Begues estan sempre obertes. També a Internet.

Mercè Esteve i Pi
Alcaldessa de Begues

Darrera actualització: 28.01.2020 | 13:26
Darrera actualització: 28.01.2020 | 13:26