Junta de Govern 02/05/2023

Dimarts, 2 de maig de 2023 a les 00:00

Ja podeu consultar l'acta anonimitzada de la Junta ordinària del dia 02/05/2023

ORDRE DEL DIA

 

  1. EN ACTE PÚBLIC

SECRETARIA

  1. Formació de les meses electorals mitjançant sorteig informàtic.
  1. EN ACTE NO PÚBLIC

Un cop finalitzat el punt anterior, es tractaran els següents punts en presència de l’Alcaldessa i els regidors que formen part de l’equip de govern:

ALCALDIA

  1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior de data 18 d’abril de 2023.

CULTURA, EDUCACIÓ I IGUALTAT

  1. Aprovació del conveni biennal (2023-2024) de col·laboració entre els Ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal del Baix Llobregat amb motiu de l’organització de la 12a edició del Premi literari Delta narrativa escrita per dones, així com de la publicació i presentació de l‘obra guanyadora. 

CULTURA I PATRIMONI

  1. Adjudicació del contracte pel sistema de procediment obert no harmonitzat dels serveis audiovisuals per actes en espais i edificis públics i de manteniment d'elements de llum i so municipals.

MEDI AMBIENT

  1. Conveni entre el Consell Comarcal i l’Ajuntament per a la realització de les activitats de control de mosquitsany 2023.

NOVES TECNOLOGIES

  1. Aprovació de licitació i adjudicació del contracte, mitjançant procediment negociat sense publicitat, del servei de manteniment de la plataforma ENACAST per l’emissió en directe, emmagatzematge i reproducció de continguts de Ràdio Begues.
  1. Aprovació de licitació i adjudicació del contracte, mitjançant procediment negociat sense publicitat, del servei de manteniment de l’aplicació APPBegues del municipi.
  1. Aprovació de la primera pròrroga del contracte de servei de manteniment dels SAIS (Sistema d’AlimentacióIninterrompuda) dels edificis municipals.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

  1. Aprovació de les subvencions a les entitats locals en règim de concurrència competitiva per a l’exercici 2023.
Darrera actualització: 22.02.2024 | 08:11