Junta de Govern 02/11/2022

Dijous, 27 d'octubre de 2022 a les 00:00

Ja podeu consultar l'acta de la Junta ordinària del dia 02/11/2022

ORDRE DEL DIA

  1. EN ACTE PÚBLIC

Donat que els següents punts corresponen a competències delegades pel Ple, es tractaran en acte públic:

  1. Convocatòria licitació i aprovació plecs prestació del servei de “serveis esportius, administració, recepció i atenció al client, serveis de neteja, manteniment i control, promoció comercial, assessorament i conducció de les piscines municipals”.
  2. Proposta d’acord d’aprovació de les bases reguladores per a la concessió d’una subvenció amb motiu de l’organització del III Dictat Català Begues edició 2022

 

  1. EN ACTE NO PÚBLIC

Un cop finalitzat el punt anterior, es tractaran els següents punts en presència de l’Alcaldessa i els regidors que formen part de l’equip de govern:

ALCALDIA

  1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió extraordinària anterior de data 13 d’octubre de 2022 i de la sessió ordinària anterior de data 18 d’octubre de 2022.

ESPORTS

  1. Aprovació del conveni de cessió d’ús de la pista de l’escola Sant Cristòfor amb l’entitat associació esportiva Begues (FUTSAL BEGUES).

OCUPACIÓ

  1. Aprovació del conveni de pràctiques entre la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Begues, per una persona en pràctiques del grau de gestió i administració pública, amb el secretari de l’organització.

SERVEIS ECONÒMICS

  1. Exempció taxa de gestió dels residus comercials de l'establiment comercial CAPRABO S.A. exercici 2021.

SERVEIS SOCIALS

  1. Atorgament subvenció de concessió directa a la  “Fundació Privada de Recerca i Docència Sant Joan de Déu” per donar suport a la investigació del càncer infantil.
  2. Renovació adjudicacio habitatge social en favor de A.A.M.

SERVEIS TERRITORIALS

  1. Aprovació conveni entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Begues pel manteniment i gestió del Parc de la Costeta.
Darrera actualització: 24.11.2022 | 15:42