Junta de Govern 15/06/2021

Dijous, 10 de juny de 2021 a les 00:00

El proper dimarts 15 de juny de 2021, a les 17:30h, s'ha convocat una nova sessió de Junta de Govern Local. 

Atès que l’ordre del dia inclou punts delegats del Ple a la Junta, aquests es tractaran en acte públic a través de retransmissió en directe de la sessió mitjançant aquest enllaç: http://directebegues.videoacta.es/

La resta de punts es tractaran, com sempre, en acte no públic en presència de l’Alcaldia i els membres de la Junta de Govern.

Consulteu aquí l'ordre del dia.

ORDRE DEL DIA

  1. EN ACTE PÚBLIC

Donat que els següents punts corresponen a competències delegades pel Ple, es tractaran en acte públic, a través de retransmissió en directe de la sessió mitjançant aquest enllaç: http://directebegues.videoacta.es/

ALCALDIA

  1. Aprovació de les xifres oficials de població resultants de la revisió del padró municipal referides a 1 de gener de 2021.

EDUCACIÓ

  1. Convocatòria de subvencions en règim de concurrència competitiva adreçades als centres docents de Begues per a l’exercici 2021.

 

  1. EN ACTE NO PÚBLIC

Un cop finalitzat el punt anterior, es tractaran els següents punts en presència de l’alcaldessa i els regidors que formen part de l’equip de govern:

ALCALDIA

  1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior de data 1 de juny de 2021.

CULTURA

  1. Aprovació del conveni de col·laboració amb el Centre d’estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) pel desenvolupament cultural, científic i de reflexió de la comarca pel 2021.

HISENDA

  1. Liquidació provisional del contracte administratiu de servei d’utilització i explotació del bar de les instal·lacions esportives municipals.
Darrera actualització: 10.06.2021 | 16:43