Junta de Govern 19/04/2022

Dimarts, 12 d'abril de 2022 a les 15:00

Ja podeu consultar l'acta de la Junta ordinària del dia 19/04/2022.

ORDRE DEL DIA

  1. EN ACTE PÚBLIC

Donat que els següents punts corresponen a competències delegades pel Ple, es tractaran en acte públic:

1.- Proposta d’acord d’aprovació de les bases reguladores del concurs del cartell de Festa Major estiu 2022

  1. EN ACTE NO PÚBLIC

Un cop finalitzat el punt anterior, es tractaran els següents punts en acta no públic, en presència de l’Alcaldessa i els regidors que formen part de l’equip de govern:

ALCALDIA

2.- Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior de data 5 d’abril de 2022.

3.- Aprovació del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Begues per a la prestació de serveis de disponibilitat, formació, suport, manteniment i desenvolupament del sistema de gestio de cementiris municipals (Projecte CBGESCEM).

CULTURA I PATRIMONI

4.- Atorgament subvenció de concessió directa a l’entitat Grup Sardanista de Begues i aprovació de les bases reguladores específiques (2022).

JOVENTUT

5.- Aprovació del conveni d’ús de l’espai “el fixu”, ubicat a la zona de la piscina municipal, entre l’associació juvenil 6tres9 i l’Ajuntament de Begues.

MEDI AMBIENT

6.- Conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Llobregat i l'Ajuntament de Begues per a la realització de les activitats de control de mosquits durant l’any 2022.

NOVES TECNOLOGIES

7.- Convocatòria de licitació i aprovació dels plecs de clàusules per a la contractació del servei de manteniment de les alarmes i el sistema de videovigilància dels edificis municipals.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 09:34