Vull fer voluntariat

Tens ganes de fer de voluntari o voluntària? Doncs aquest és el teu espai! Explica’ns què és el que t’agradaria fer, quan ho podries fer i com ho voldries fer. 

Per poder formar part de la borsa de voluntariat, només has de ser major de 18 anys, i tenir moltes ganes de compartir el teu temps. Omple les dades del formulari que trobaràs a continuació, i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

També pots consultar l’apartat de Crides de voluntariat i posar-t’hi directament en contacte.

Omplint aquest formulari consenteixes  que l’Ajuntament de Begues faciliti les teves dades personals a les persones o entitats responsables de les Crides de voluntariat que poden encaixar amb el teu perfil, per tal que puguin contactar amb tu.
Tanca Formulari

Borsa de voluntariat

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 04.07.2023 | 20:25
Darrera actualització: 04.07.2023 | 20:25