Vull presentar un projecte

Tens un projecte social, cultural, solidari,.. i et manquen persones voluntàries? Tant si formes part d’una entitat de forma activa, com si representes a un col·lectiu de persones, pots presentar el teu projecte.

Si omples aquest formulari, les dades del teu projecte es validaran i apareixeran a l’apartat de Crides de voluntariat.

Les persones que hi estiguin interessades, es podran posar en contacte directament amb tu, o bé serà l'Ajuntament de Begues qui t’informarà de les persones inscrites a la Borsa de Voluntariat que tenen interessos comuns amb el teu projecte.

Tanca Formulari

Proposta Crides de voluntariat

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 04.07.2023 | 20:25
Darrera actualització: 04.07.2023 | 20:25